16
Etusivu
Henkilötietoja
Arvoni
Kalenteri
Galleria
Blogit
Ota yhteyttä
Ari Facebookissa
Keskusta
 

Takaisin edelliselle sivulle

01.12.2020

Torniainen on tyytyväinen työllisyyttä parantavasta lisätalousarviosta. Julkaistu 18.6.2019 Keskilaaksossa ja Lappeenrannan Uutisissa.


Keskustan kansanedustaja Ari Torniainen on mielissään siitä, että uusi hallitus antoi lisätalousarvionsa nopealla aikataululla, vajaa viikko nimittämisensä jälkeen.

- On tärkeää, hallitus reagoi heikkenevään talouskehitykseen lisäämällä erityisesti välttämätöntä liikennepuolen rahoitusta. Valtiovarainministeri Lintilän johdolla valmisteltu lisätalousarvio on ajoitukseltaan hyvä, Torniainen toteaa.

Kaupankäynnillemme erittäin tärkeä Kouvola—Kotka/Hamina -radan parantaminen saa yhteensä 98 miljoonan euron valtuuden ja tälle vuodelle 3 miljoonan euron määrärahan. Parantamisella tavoitellaan rautatiekuljetusten kustannustehokkuuden ja välityskyvyn parantamista sekä turvallisen liikennöinnin varmistamista. Helsinki-Pietari –radan korjaamiseen tulee myös lisärahaa. Perustienpitoon ympäri Suomen jaetaan 40 miljoonaa euroa.

- Hyvä, että Kouvola-Kotka/Hamina –radan peruskorjaus aloitetaan. Yhteys on erittäin tärkeä erityisesti vientikaupallamme ja rataosuuden ruuhkia saadaan vähennettyä tätä kautta. Liikennehankkeita tarvitaan koko Suomeen ja siksi on hyvä, että hallitus aloittaa hankkeita etupainotteisesti jo tänä vuonna. Odotan tällä hallituskaudella myös vt 13:n Myttiönmäen kohdan parantamista ja Saimaan kanavan sulkujen jatkamista. Nämä hankkeet pitää saada liikkeelle nopeasti, Torniainen painottaa.

Ari Torniainen
kansanedustaja, Keskusta

Kuva
alapalkki

Kaakon Nettipalvelu Oy
Layout: Huhtikuu