16
Etusivu
Henkilötietoja
Arvoni
Kalenteri
Galleria
Blogit
Ota yhteyttä
Ari Facebookissa
Keskusta
 

Takaisin edelliselle sivulle

22.12.2020

Valtatie 13:n korjaaminen alkaa vihdoin. Tiedote, julkaistu mm. Etelä-Saimaa ja Imatralainen 18.9.2019.


Kansanedustaja Ari Torniainen on tyytyväinen, että budjettiriihessä päästiin sopuun liikennerahoista.
Perusväylänpitoon tulee lisäystä 362 miljoonaa euroa vuonna 2020, talvikunnossapitoon otetaan tästä 20 miljoona euroa. Yksityisteiden avustuksiin kohdennetaan 20 miljoonaa euroa ja kävelyn sekä pyöräilyn edistämiseen 21 miljoonaa euroa.

- Vaarallinen, erityisesti runsaan raskaan liikenteen liikennöimä, valtatie 13 Myttiömäen kohdalla Savitaipaleella Etelä-Karjalan ja -Savon välillä tulee nyt vihdoin peruskorjauksen alle. Valtatie 13 parannetaan myös Mikkelin kohdalla eli Otavantien liittymän liikenneturvallisuutta parannetaan. Olen erittäin tyytyväinen valtatie 13 parannuksiin, Torniainen iloitsee.

- Patotielle välille Rantaportintie- Karjalantie rakennetaan kauan odotettu kevyenliikenteen väylä. Tämä on tärkeä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta parantava tekijä, Torniainen korostaa.

- On tärkeää, että perusväylän- ja yksityistienpidon perusrahoitukseen on tulossa tasokorotus. Tämä oli Keskustan kynnystavoitteita hallitusneuvotteluissa, jossa olin Keskustan neuvottelijana liikennepuolella. Tiehankkeet ympäri maata tukevat hallituksen tavoitetta parantaa työllisyyttä sekä vähentävät tienpidon korjausvelkaa, Torniainen painottaa.

Lisätietoja: kesk / Ari Torniainen, puh. 050 5120422
kansanedustaja
liikenne- ja viestintävaliokunnan varapuheenjohtaja

Kuva
alapalkki

Kaakon Nettipalvelu Oy
Layout: Huhtikuu