16
Etusivu
Henkilötietoja
Arvoni
Kalenteri
Galleria
Blogit
Ota yhteyttä
Ari Facebookissa
Keskusta
 

Takaisin edelliselle sivulle

23.12.2020

Keskustan Torniainen uudesta laajakaistatuesta: Edellytykset monipaikkaiselle asumiselle ja etätyöskentelylle vahvistuvat. Julkaistu Suomenmaa 12.11.2020.

Eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ari Torniainen (kesk.) on erittäin tyytyväinen hallituksen antamaan lakiesitykseen laajakaistarakentamisen tuesta. Tukiohjelmaa ollaan suuntaamassa alueille, joille kaupallista laajakaistaa ei ole tulossa ennen vuotta 2025. Samalla huomioitaisiin myös taajamien ongelmat.

Torniaisen mielestä nopeat ja toimivat laajakaistayhteydet kuuluvat tänä päivänä kansalaisten peruspalveluihin. Uuden tukiohjelman puitteissa niiden piiriin on pääsemässä arviolta noin 10 000 uutta kotitaloutta.

Pitkien neuvotteluiden jälkeen saimme myös vapaa-ajan asunnot tukikelpoisiksi, joka tukee keskustalaista tavoitteita vahvistaa ihmisten valinnanvapautta, alueiden elinvoimaisuutta sekä monipaikkaista asuminen mahdollisuuksia sekä etätyön tekemistä. Ne koituvat jokaisen suomalaisen parhaaksi, Torniainen painottaa.

Lisätietoja: liikenne- ja viestintävaliokunnan vpj., kansanedustaja Ari Torniainen p. 050 512 0422

Kuva
alapalkki

Kaakon Nettipalvelu Oy
Layout: Huhtikuu