Ari Torniainen
Takaisin edelliselle sivulle

27.02.2023

Tukea Etelä-Karjalan seurantaloille. Tiedote 16.12.2021.


Kansanedustaja Ari Torniainen (kesk.) on todella tyytyväinen kulttuuriministerin jakamiin seurantalojen koronatukiin. Etelä-Karjalassa kaikkiaan 14 seurantaloa saa tukea toimintaansa. Tukea myönnetään seurantaloa ylläpitäville yhteisöille.



Avustusta voidaan käyttää rakennusten ylläpidosta aiheutuviin kustannuksiin, joita ovat mm. sähkö-, lämmitys- ja vesimaksut, tietoliikennemaksut, vakuutukset, kiinteistöverot, kiinteistöhuollon maksut ja palkkamenot, välttämättömät huoltokorjaukset sekä mahdolliset muut rakennuksen käyttökunnossa pitämiseen liittyvät menot.



Etelä-Karjalassa tukea saavat Heituinlahden Nuorisoseura ry, Imatran Sosialidemokraatit ry, Joutsenon Korvenkylän Työväenyhdistys ry, Korven Honka ry, Lemin Nuorisoseura ry, Merenlahden urheilukenttäosuuskunta, Parkkarilan Sos.-dem. Työväenyhdistys ry, Saikkolan Urheilun Tuki ry, Simpeleen Nuorisoseura ry, Särkisalmen Nuorisoseura ry, Uukuniemen Rajapirtti ry, Veskansan ry, Vuoksenniskan Nuorisoseura ry ja Taipalsaaren Urheilijat ry.

- Seurantalot ovat tärkeitä kulttuuri-, liikunta-, tapahtuma-, harrastus- ja kokoontumispaikkoja kaikenikäisille ihmisille. Seurat ja yhdistykset ovat olleet tiukoilla koronan takia ja siksi tuet ovat nyt tärkeitä niille. On erittäin hyvä asia, että seurantaloille saadaan nyt tukea, Torniainen kiittelee.



Lisätietoja: kesk / Ari Torniainen, puh. 050 5120422

kansanedustaja

Kuva1

Ari Torniainen | 00102 EDUSKUNTA | 050 512 0422 / 09 432 3184 | | www.aritorniainen.fi
Ylös