16
Etusivu
Henkilötietoja
Arvoni
Kalenteri
Galleria
Blogit
Ota yhteyttä
Ari Facebookissa
Keskusta
 

Takaisin edelliselle sivulle

19.06.2013

Olisin vastustanut oikeuksien siirtoa. Vastine mielipidekirjoitukseen Kouvolan Sanomissa 4.4.2013.

Kouvolan Sanomissa 3.4. oli hallinto-oikeustuomari Kolehmaisen mielipidekirjoitus Kouvolan hovi- ja hallinto-oikeusratkaisusta ja siitä, miten asia ei kiinnostanut alueen kansanedustajia. Kyllä kiinnostaa.

Oma kantani tähän merkittävään hallituksen esitykseen on koko ajan ollut ja on edelleen kielteinen. Hovi- ja hallinto-oikeudet olisi pitänyt säilyttää Kouvolassa.

Näkemykseni olen tuonut esille useissa eduskunnan puheissani ja mielipidekirjoituksissa. Samoin se on tullut esille lakivaliokunnassa jättämässäni Keskustan vastalauseessa valiokunnan mietintöön.
Valitettavasti en päässyt osallistumaan asian äänestykseen eduskunnassa, koska olin samaan aikaan valtakunnallisella maanpuolustuskurssilla Rovaniemellä. Kurssi on pätevä syy olla pois eduskunnasta; kurssilla harjoitellaan valtakunnan kriisinhallintaa.

Suostumukseni ja ilmoittautumiseni maanpuolustuskurssille annoin jo viime syksynä, jolloin ei ollut tiedossa hallituksen esitysten aikatauluja. Mikäli olisin päässyt äänestämään eduskuntaan, olisin äänestänyt hallituksen esitystä vastaan.

Kouvolan alueen kannalta hallituspuolueiden ratkaisu on erittäin huono, koska se huonontaa alueen työllisyystilannetta sekä heikentää tärkeää palvelua.

Ari Torniainen
kansanedustaja, Keskusta

Kuva
alapalkki

Kaakon Nettipalvelu Oy
Layout: Huhtikuu