Ari Torniainen
PERHE ON VOIMAVARA

Vaimoni Annen kanssa menimme naimisiin v. 1982 ja meillä on kaksi aikuista poikaa, Heikki ja Ilkka. Asumme omakotitalossa Lappeenrannan Rutolassa, vaimon kotitalon naapurissa.

Vierivä kivi ei sammaloidu

Omat sekä perheet yhteiset harrastukset ovat aina liittyneet aktiivisesti urheiluun, liikuntaan ja luontoon. Urheiluseurojen vapaaehtoistyöllä on usein merkittävä asema lasten ja nuorten elämän rakentajina, niin minullakin.
Olen toiminut Lappeen Riento ry:n ja koripalloseura Catz rf:n puheenjohtajana.
Nuoruuden hiihto- ja yleisurheilukilpailujen kautta pihkaannuin suunnistukseen, josta muodostui ympärivuotinen kilpailu-harrastus. Jukolan viestit, kuntosuunnistukset, kansalliset kilpailut, Fin5- suunnistusviikot ja SM-kilpailut ovat antaneet sekä kilpailija-, että ratamestari- ja kilpailunjohtaja tehtäviä.
Myös maratonin juokseminen ja Sulkavan soutu ovat upeita kokemuksia. Vuosittaisilla Lapin vaelluksilla ja retkillä rentoutuu ja nauttii luonnosta.
Urheilun ja liikunnan vastapainoksi sopivat hyvin myös monet kulttuuritapahtumat.
Osa vapaa-ajasta tulee käytettyä myös muihin vapaaehtoisjärjestöjen toimintaan. Niitä ovat mm. kylätoimikunta sekä Keskustan Karjalan piirin ja Keskustan Tapavainolan paikallisyhdistyksen puheenjohtajan tehtävät.

Rakentajan näkökulma

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri. Työelämä ja luottamustoimet ovat monipuolisesti antaneet näkökulmia erilaisten asioiden hoitoon. Asiantuntemus, tieto ja kyky päätöksentekoon ovat ratkaisevassa asemassa kaikenlaisten asioiden eteenpäin viemisessä.

Oheisesta CV:sta löytyvät tarkemmat tiedot.

Kuva1

Kuva2

Ari Torniainen | 00102 EDUSKUNTA | 050 512 0422 / 09 432 3184 | | www.aritorniainen.fi
Ylös